Kommentteja

Mitä muut sanovat?

Minä halusin vauvan, mutta Muru ei ollut valmis…


Vuoden verran se vaati keskusteluja. Tuntui vaikealta odottaa kun itse olin vauvakuumeen kourissa ja Muru taas paini omien pelkojensa kanssa. Kun sitten sain ottaa kierukan vihdoin pois, tulin nopeasti raskaaksi, mutta sain pian alkuraskauden keskenmenon. Se sattui, mutta minua auttoi avoimuus ja puhuin kokemuksestani Murun, ystävien ja perheen kanssa.


Vihdoinkin sit tärppäsi ja vauva todella pysyi matkassa! Ja minä oksensin, puolet raskaudesta. Silti painoa kertyi ja välillä oli vaikea hyväksyä kehon muutosta. Olin silti myös hyvin onnellinen raskaudestani ja rakkaus sai uutta kipinää. Varsin vauhdikkaan synnytyksen päätteeksi sylissämme oli tytär ja esikoisestamme oli tullut isoveli. Uusperheemme käänsi uuden sivun.


Minä ja Muru sukelsimme vauva-arjen väsymyksessä riitojen keskelle. Rakkaus rakoili, emmekä osanneet puhua omista tarpeistamme ja toiveistamme. Suurimmat haasteet nousivat esiin seksuaalisuuden äärellä, kun minä kipuilin muuttuneen kehoni ja äitiyden puristukseen jääneen naiseuteni kanssa. Olisin kaivannut Murulta enemmän tukea ja nähdyksi tulemista. Selvisimme kriisistämme kun sain ymmärrystä tiedon avulla tilanteeseen ja opimme puhumaan oikeista asioista oikeilla nimillä. Nyt minä haluan antaa teille kaiken tämän tiedon, koska kaikki se rakkaus ja seksuaalisuus välillänne voi olla valtava voimavara keskellä perhe-elämää.


❤️ -Marja


Mitä aiemmat osallistujat kertovat?

Loistava kurssi, jolle on varmasti laajemminkin tarvetta ja kysyntää!

Mies 35v ja nainen 34v

Vaikka videopätkät ovat lyhyitä, niitä tekee mieli pysäyttää ja kertoa miehelle, että 'Mulle tuli tästä mieleen semmoinen juttu...', ja herkästi jutellaan sitten pitkäänkin. Joten yksi osio illassa on meille just hyvä rytmi.

nainen, 27v.

Kurssi vaikuttaa hyvin jäsennellyltä ja sisällöt juuri tarpeellisilta tämän ison elämänmuutoksen äärellä. Introvideo oli laadukas ja arvostin erityisesti, että siinä puhuttiin, kuinka jännittävää ja uutta kaikki on ensimmäistä vauvaa odottaville. Kaikki todellakin jännittää!!

nainen, 25v.

Ostaminen sujui super helposti ja lisätietoa saapui sähköpostiin saman tien.

mies, 29v.

Juuri sellaisia aiheita, mistä luin/kuuntelin/hain tietoa raskausaikana, ja joita olemme kotona pohtineet vauvan syntymän jälkeen. Utelias fiilis lähteä tutustumaan kurssimateriaaliin puolisoni kanssa.

nainen, 25v.

Meillä on jo vauva talossa ja ollaan mieheni kanssa sellaisia luonteeltaan, että ollaan samanlaisia aiheita ja teemoja käsitelty paljon ennen vauvaa sekä odotusaikana, mutta nämä tuntuu tässä kohtaa melkein jopa tärkeimmiltä aiheilta. Jotenkin pysähtyä ja pohtia yhdessä, mitä me oikein haluttiinkaan ja mitä kohti olimmekaan menossa.

nainen, 31v.

#

Miksi tämä kurssi?


Kaikki se mitä ei neuvolassa kerrottu...


eikä kaverit puhu. Vauva tulee taloon -verkkokurssi antaa askelmerkit rakkauden ja seksuaalisuuden hoitamiseen lähtien vauvatoiveen ääneen sanomisesta, läpi raskauden sekä synnytyksen, aina vauva-arjen keskelle.


Kukaan ei voi ennustaa miten nämä vaiheet teillä menee, miten vauva muokkaa sinua ihmisenä, teidän parisuhdetta ja arkea. Minä autan sinua sietämään epävarmuutta kaiken muutoksen keskellä ammentamalla kokemuksistani kolmen lapsen äitinä ja seksuaaliterapeuttina.


Parisuhteen tai sinun ei tarvitse hautautua vaippavuorten alle. Verkkokurssini antaa tietoa, jotta saatte oman äänenne kuuluviin kaikkien neuvojen alta ja voitte pitää tiiminä huolta rakkaudestanne pikkulapsivuosina.


Mitä verkkokurssi sisältää?

  • 2 tuntia videovalmennusta
  • 19 tehtävää .pdf -tiedostoina
  • Videomateriaalit
  • TOP10 Kirjavinkit
  • Mobiilioptimoitu kurssi – opiskele missä & ja milloin haluat ja millä laitteella tahansa.
Osta täältä
#

Odotan jo kolmatta lasta. Onko kurssista hyötyä minulle?


Ehdottomasti on. Kurssi sisältää paljon teemoja, mistä et ole saanut tietoa neuvolasta ja aiheita, mistä ei useinkaan puhuta suoraan. Se antaa myös sinulle ja kumppanillesi tehtävien kautta lisää työkaluja puhua haastavistakin aiheista niin rakkauden kuin seksuaalisuudenkin äärellä keskellä pikkulapsivuosien. Mitä isompi perhe, sen enemmän rakkaudenhoitoakin on tarpeen tehdä, ettei kaikki se hyvä hautaudu arjen alle.

Onko kurssista mitään hyötyä jos meillä on jo vauva?


Aivan varmasti. Voitte palata vaiheisiin mitä olette juuri käyneet läpi, yksin ja yhdessä, ja keskustella asioista, mitkä ovat jääneet ehkä käsittelemättä. Samalla kaikki kurssilta saamanne tieto lisää puolin toisin teidän välistä ymmärrystä. Kurssiin kuuluu myös asiaa ajasta, kun vauva on jo syntynyt ja arki muuttunut uudeksi.

Voiko kurssin käydä ilman kumppania?


Kurssin voi käydä ilman kumppania. Jos olet kuitenkin suhteessa, suosittelen, että yrität saada kumppaniasi katsomaan edes sinusta tärkeimmät tai sinua koskettaneet videot tai tekemään tehtäviä yhdessä. Jos odotat lasta yksin, voit yhtälailla pyytää ystävääsi tai tukihenkilöäsi katsomaan osan tai kaikki videot. Ja toki voit käydä kurssin aivan yksin. Se auttaa kohtaamaan tulevan muutoksen ja löytämään itselle oma tapa olla vanhempi unohtamatta itseä.

Onko kurssi vain heteropareille?


Kurssi on kaikille sukupuolille ja erilaisille perheille. Pääpaino on kahden vanhemman perheissä, mutta monet tehtävät on hyvin helppo soveltaa erilaisille perhemalleille, koska tehtävien ydin kumpuaa teistä. Olen myös huomannut hyvin erilaisten perheiden monien haasteiden juontavan juurensa lopulta varsin samanlaisista teemoista.

Puhutaanko kurssilla vain seksuaalisuudesta ja seksistä?


Kurssilla puhutaan seksistä ja seksuaalisuudesta, mutta myös monista parisuhteeseen ja perheen perustamiseen liittyvistä teemoista. Kurssini herättelee teidät ymmärtämään, miten tärkeää on pitää itsestä, parisuhteesta – niin rakkaudesta kuin seksuaalisuudestakin – huolta samalla kun tulee vanhemmaksi. Se auttaa teitä valmistautumaan niihin hetkiin mitä on edessä, vaikka kukaan ei tarkkaan tiedä millainen perhe teistä tulee. Seksi ja seksuaalisuus ovat aina yhteydessä kaikkeen muuhunkin elämässämme ja päinvastoin.

Onko kurssi vain pariskunnille?


Kurssi soveltuu erilaisissa ihmissuhteissa tai sinkkuna oleville, mutta pääpaino on pariskunnissa. Monet luennot ja tehtävät soveltuvat laajemminkin. Jos etsit erityisesti tukea monisuhteessa perheen perustamiseen tai yksin vanhemmaksi tuloon, tämä kurssi antaa varmasti jotain vastauksia, mutta ei kaikkia.

Voinko käydä kurssin omaan tahtiin?


Voit käydä kurssin omaan tahtiin YHDEN VUODEN ajan. Tämä kurssi on tehty sinua varten ja sinä voit valita, miten käytät sitä. Kaikki materiaali on käytössäsi koko ajan eli 365 päivää.

Voinko hyppiä osioiden yli?


Kyllä voit. Saat käydä ne missä järjestyksessä haluat, valita tehtävät mitkä haluat tehdä ja jättää osioita väliin, jos siltä tuntuu.

Voinko ostaa kurssin lahjaksi?


Aivan ehdottomasti. Toivon todella, että tätä kurssia annettaisi äitienpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, synttärilahjaksi, babyshoweriin, tuoreen vauvan vanhemmille, kumppanille ihan muuten vaan tai vaikka yhteiseksi rakkauslahjaksi vuosipäivänä tai perusmaanantaina.

Miten verkkokurssi suoritetaan?


Verkkokurssin saat heti käyttöösi ja se on ostohetkestä alkaen voimassa YHDEN VUODEN AJAN. Kurssin voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä, siinä ei ole pakollista katselurakennetta eikä tiettyyn aikatauluun sidottuja osioita.

Milloin ja miten aktivoin kurssin alkamaan?


Kyseessä on verkkokurssi, jossa ajastukset lähtevät rullaamaan ostohetkestä alkaen (käyttöoikeutesi on yksi vuosi).

Saat sähköpostiisi kuitin ostoksesta sekä "näin kirjaudut kurssille" -viestin, jossa kiitetään ostoksesta ja joka sisältää linkin salasanan asettamiseksi. Ostotapahtuman yhteydessä asiakkaan kirjaama sähköposti rekisteröidään Campwiren ja kurssin kirjautumistunnukseksi ja tunnus odottaa vain salasanan asettamista.

Turvallisuussyistä salasanan asettamiseen tarkoitettu linkki on asetettu vanhenemaan n. muutamassa vuorokaudessa ja jos näin tapahtuu, asiakas voi noudattaa linkkiä napsauttaessaan ruudulla olevia ohjeita, jossa neuvotaan hyödyntämään "unohditko salasanasi" -toimintoa uuden linkin vastaanottamiseksi.

Tietoa ja tukea elämäsi tärkeimmälle matkalle!

30 päivän rahat takaisin TAKUU.

Jos et ole tyytyväinen verkkokurssiin, saat rahat takaisin täysimääräisenä.

Vauva tulee taloon -
verkkokurssi

99

2 tuntia videovalmennusta 19 tehtävää .pdf -tiedostoina Videomateriaalit TOP10 Kirjavinkit Bonusmateriaalit Mobiilioptimoitu kurssi Materiaali on käytössäsi 365 päivää kurssin ostohetkestä alkaen.