Kommentteja

Mitä muut sanovat?

Parisuhde Boot camp on vastaisku tyytymiselle!


Kahden ihmisen väliin kertyy helposti tunnetason lajittelematonta jätettä. Jos asialle ei tehdä mitään, eksyy toisen luota.


Rakkauslomat ovat meille tärkeitä irtiottoja arjesta, jotta muistaisimme, että kuka toinen todella on. Usein yhteistä aikaa on ollut liian vähän ja kun sitten lopulta ollaan yhdessä, on tilaa myös riidellä. Nykyisin saamme kuitenkin sovittua riidat, koska uskallamme rehellisesti kertoa mikä ärsyttää ja mitä me tarvittaisiin toisiltamme. Muru on oppinut puhumaan, ja minä kuuntelemaan. Hän ei esitä kiveä, vaan voi näyttää että sattuu. Minä taas olen oppinut ymmärtämään sanojen tuohoavankin voiman. Kun molemmat ottavat vastuuta itsestään, eikä vastuuta toista omasta pahasta olosta, voidaan rakentaa rakkaudentäyteistä ja intohimoista parisuhdetta. Parisuhteen Bootcamp -verkkokurssi ei päästä teitä vähällä, koska muutos sattuu. Mutta miksi tyytyisit kädenlämpöiseen, kun voit saada tulikuumaa!


❤️ -Marja


Mitä aiemmat osallistujat kertovat?

Koko kurssin aika oli jotenkin uudelleen tutustumisen huumaavaa aikaa. Tehtävät oli super mielenkiintoisia ja ilman niitä ei oltaisi käyty asioita lävitse ja puhuttu niin paljon kuin puhuttiin tehtävien yhteydessä.

nainen, 34v ja mies, 34v

Kurssi avasi keskusteluväylän. Se on meidän/mun isoin ongelma. Tapa millä tehdään tehtäviä on helpottanut tätä. On tuonut lisää ajatuksia, miten paljon meillä on tehtävää.

nainen, 35v ja mies, 40v.

“Muuten sitä vain elää sitä arkeea ja aika vain kuluu. Tämä pakottaa pysähtymään ja miettimään. Mukana on neutraali kolmas henkilö auttamassa. Vaikka onkin video, se auttaa. Auttaa myös pitämään keskustelun neutraalina.”

nainen, 35v ja mies, 41v

Erikoinen se tunneskaala mikä siitä nousee: kysymykset yhtä aikaa saa ahdistuksen nousemaan, mutta samalla nousee halu penkoa ratkaisut.

mies, 40v & nainen, 36v

“Moni sellainen asia on tullut esille, jota oon ehkä miettinyt, mutta en ole puhunut ja sit tuleekin kurssilla esiin. On aiemmin jääty yksin niiden kanssa, ei ole toiselle osannut kertoa, sellaisia on ollut paljon.”

nainen, 35v & mies, 33v

“Työpäivän jälkeen ei jaksaisi kaivaa läppäriä esiin, hyvä, että toimii puhelimella. Pysyy matala kynnys tarttua asiaan. Oli silmiäavaavaa ne kun jatkettiin lauseita. Olin jopa tosi hämmentynyt puolison vastauksista.”

nainen, 36v.

#

Miksi tämä kurssi?


Vaivaako teitä parisuhteiden yleisin haaste?


Pariterapiavastaanotolla olen huomannut, että yksi haaste yhdistää lähes kaikkia pareja – haaste puhumisen kanssa. Se voi tarkoittaa puhumattomuutta, vaikeuksia olla kumppanille rehellinen, toistuvia väärinymmärryksiä, haasteita sanoittaa omia tunteita ja tarpeita tai sitä, ettei osata kuunnella aidosti toista. Nämä kaikki haasteet heijastuvat seksuaalisuuteen eri tavoin, mutta niiden ratkomiseksi pitää aina palata siihen mistä vaikeudet alkoivat.


Olen itsekin joutunut todella opettelemaan puhumaan rehellisesti Murulle. Asioiden hautominen ja ärtymyksen purkaminen kaikkeen mahdolliseen on niin paljon helpompaa, kuin kertoa mikä todella painaa mieltä. Ja Murukin on kärsinyt tästä! Hän on ollut ”möykkymies” eli painanut vaan asiat pois mielestä, luullen että ne häviää. Lopulta ihminen on kuin ruutitynnyri ja jossain vaiheessa kaikki sanomattomat asiat tulee ulos. Tai sitten kaikki ne asiat tulee sinun ja rakkaasi väliin, te etäännytte, rakkaus näivettyy ja intohimo haihtuu. Lopputuloksena ero tai suhde, mihin tyydytään.


Lopetakaa te tyytyminen! Viekää kumppanisi kanssa teidän suhde uudelle tasolle ja opetelkaa puhumaan rehellisesti itsellenne ja toisillenne. Millainen teidän suhde olisikaan, jos voisitte olla juuri sellaisia kuin todella olette? Ennustan huumaavaa rakkautta ja intohimoa! <3


Mitä verkkokurssi sisältää?

  • 70 minuuttia videovalmennusta
  • 15 tehtävää .pdf -tiedostoina
  • Videomateriaalit
  • Kirjallinen bonusmateriaali
  • Mobiilioptimoitu kurssi – opiskele missä & ja milloin haluat ja millä laitteella tahansa.
Osta täältä
#

Kenelle kurssi sopii?


Parisuhteen Boot camp on sinulle ja teille, jotka ette halua elää suhteessa, mikä ei tyydytä. Tämän kurssin avulla te voitte rakentaa suhteen missä olla, jäädä ja rakastaa, koska te haluatte.

Sopiiko kurssi suhteen alussa oleville pareille?


Kurssi sopii jokaiselle parille, joka haluaa oppia puhumaan paremmin ja olemaan rehellinen itselle ja kumppanille. Kun rehellisyys loppuu alkaa tyytyminen, välttely, miellyttäminen ja nieleminen. Näistä mikään ei ole tie rakkaudentäyteiseen ja intohimoiseen parisuhteeseen. Minusta Parisuhteen Bootcamp on loistava tilaisuus tutustua uuteen ihmiseen suhteen alussa. Suosittelen lämpimästi tallentamaan vastaukset ja käymään kurssi uudelleen vuoden tai kahden päästä.

Minkälaisiin haasteisiin Parisuhde Boot camp vastaa?


Mahdollisia haasteita voi olla esim. puhumattomuus ja kommunikaatiovaikeudet, riitely sekä haitalliset riitelytavat, miellyttäminen, mököttäminen, syyttely, haasteet seksielämässä, menneisyyden haamut, erilaiset visiot tulevasta, tunne tyytymisestä, turhautuminen, ihan kuin joku puuttuisi. Nyt on aika ottaa selvää, mistä on kyse ja kertoa se kumppanille ääneen!

Mitä voin oivaltaa kurssin aikana?


Moni sellainen asia, jota olet ehkä miettinyt, mutta et ole tullut ajatelleeksi puhua ääneen tulee kurssilla esiin. Aiemmin olet saattanut jäädä asioiden kanssa yksin, etkä ole osannut kertoa toiselle. Sellaisia tapauksia on ollut paljon.

Jos meillä menee hyvin, voinko oppia silti uutta itsestäni ja kumppanistani?


Parisuhde Boot camp on mahdollisuus oppia keskustelujen kautta uutta itsestä ja toisesta.

Käsitelläänkö Parisuhde Boot camp-verkkokurssilla perheenlisäystä tai sen mahdollisuutta?


Parisuhde Boot camp -verkkokurssi auttaa pohtimaan suhteenne tilaa, mikä varmasti nostaa esiin vauvatoiveen ja siihen liittyviä mahdollisia eriäviäkin mielipiteitä. Jos teillä on vauvahaaveita, suosittelen lämpimästi myös Vauva tulee taloon -verkkokurssia. Jos minulta kysytään, kävisin molemmat.

Paljonko Parisuhde Boot camp -verkkokurssi maksaa?


Kurssi maksaa 99€ eli vähemmän kuin yksi pariterapiakäynti. Saat yhteensä 70min materiaalia, mihin kuuluu luennot ja tehtävät videoina sekä kirjalllisina. Kun paneudutte yhdessä tehtäviin, saatte aikaan helposti useiden tuntien keskustelut. En päästä kurssin kävijää helpolla, sillä haastan hänet rehellisyyteen itseään ja omaa kumppaniaan kohtaan.

Kauanko Parisuhde Boot camp -verkkokurssi kestää?


Parisuhde Boot camp -verkkokurssi on käytössäsi YHDEN VUODEN AJAN. Kurssin materiaalia on kokonaisuudessaan 70min sisältäen luennot ja tehtävät. Kurssin käyneet ovat pitäneet kurssia sekä sen luentojen pituutta juuri sopivan kompakteina. Itse tehtäviin voi käyttää paljonkin aikaa, jos niihin syventyy yksin sekä yhdessä.

Voinko hyppiä osioiden yli?


Kyllä voit. Saat käydä ne missä järjestyksessä haluat, valita tehtävät mitkä haluat tehdä ja jättää osioita väliin, jos siltä tuntuu.

Voinko ostaa kurssin lahjaksi?


Aivan ehdottomasti. Toivon todella, että tätä kurssia annettaisi häälahjaksi, kumppanille ihan muuten vaan tai vaikka yhteiseksi rakkauslahjaksi vuosipäivänä tai perusmaanantaina.

Onko videoissa tekstitystä?


Ikävä kyllä ainakaan vielä ei ole tekstityksiä. Voimme kyllä kartoittaa sen mahdollisuuden tulevaisuudessa.

Pitäisikö kaikkien vaan jatkaa yhdessä ja tehdä tällaisia? Mitä jos ero tuntuu vain paremmalta?


Tosi hyvä kysymys! Itse olen sitä mieltä, että missään nimessä kaikkien ei “pitäisi” jatkaa yhdessä. Jos ollaan yhdessä molempien pitää haluta sitoutua ja jos on haasteita, niitä pitää hoitaa yhdessä tai yksin. Parisuhdetta ei saa yksin paremmaksi ja on tilanteita, missä on parempi päästää irti. Parisuhde Bootcamp -verkkokurssi voi myös paljastaa erilaiset toiveet suhteen jatkosta. Minusta sekin on arvokasta.

Voiko kurssille osallistua yksin ja saada vinkkejä parisuhteeseen?


Parisuhde Boot camp -verkkokurssin voi ehdottomasti käydä yksin. Voit avata itsellesi ajatuksiasi ja tunteitasi suhteestanne, mikä helpottaa varmasti myös keskusteluja kumppanin kanssa. Toivoisin toki, että kumppanisi lähtisi ”imuun mukaan” vaikka vielä vastustaakin. Olen nähnyt paljon erilaista ei-innostusta ja ennakkoluuloa, mutta mieli voi muuttua yllättävän äkkiä.

Miten verkkokurssi suoritetaan?


Verkkokurssin saat heti käyttöösi ja se on ostohetkestä alkaen voimassa YHDEN VUODEN AJAN. Kurssin voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä, siinä ei ole pakollista katselurakennetta eikä tiettyyn aikatauluun sidottuja osioita.

Milloin ja miten aktivoin kurssin alkamaan?


Kyseessä on verkkokurssi, jossa ajastukset lähtevät rullaamaan ostohetkestä alkaen (käyttöoikeutesi on yksi vuosi).

Saat sähköpostiisi kuitin ostoksesta sekä "näin kirjaudut kurssille" -viestin, jossa kiitetään ostoksesta ja joka sisältää linkin salasanan asettamiseksi. Ostotapahtuman yhteydessä asiakkaan kirjaama sähköposti rekisteröidään Campwiren ja kurssin kirjautumistunnukseksi ja tunnus odottaa vain salasanan asettamista.

Turvallisuussyistä salasanan asettamiseen tarkoitettu linkki on asetettu vanhenemaan n. muutamassa vuorokaudessa ja jos näin tapahtuu, asiakas voi noudattaa linkkiä napsauttaessaan ruudulla olevia ohjeita, jossa neuvotaan hyödyntämään "unohditko salasanasi" -toimintoa uuden linkin vastaanottamiseksi.

Paina refresh nappia!

30 päivän rahat takaisin TAKUU.

Jos et ole tyytyväinen verkkokurssiin, saat rahat takaisin täysimääräisenä.

Parisuhde Boot camp -
verkkokurssi

99

70 minuuttia videovalmennusta 15 tehtävää .pdf -tiedostoina Videomateriaalit Kirjallinen bonusmateriaali Mobiilioptimoitu kurssi Materiaali on käytössäsi 365 päivää kurssin ostohetkestä alkaen.