Kommentteja

Mitä muut sanovat?

Mitä jos voisit oppia nauttimaan?


Jokaisella naisella on mahdollisuus nautintoon. Nautinnon tiellä saattaa olla esteitä, joita et ole tunnistanut tai joita et ole vain onnistunut poistamaan. Ehkä olet viime aikoina herännyt pohtimaan omaa seksuaalisuuttasi? Olet kenties utelias tutkimaan nautintoasi lisää? Se mitä nautinto ja seksuaalisuus sinun kohdallasi tarkoittavat on täysin uniikkia, eikä sinun tarvitse verrata itseäsi muihin. Tutki, ihmettele ja kyseenalaista asioita elämässäsi itsesi takia, minä olen nyt apunasi.


Nautinto on sinussa –verkkokurssin avulla vien sinut terapiavastaanotoltani tutuilla menetelmillä kohti hetkeä, jolloin oivallat sen, miten voit löytää oman nautintosi. Kysyn sinulta kysymyksiä, mitkä auttavat sinua löytämään vastaukset itsestäsi. Eikä mahdollista kumppania tai kumppaneita unohdeta, heille on oma osionsa ja sinä saat kurssistani juuri niitä puuttuvia sanoja tärkeiden keskustelujen käymiseen. Teidät huomioidaan myös yhdessä, ja kurssistani on hyötyä tietenkin jokaiselle, joka on kiinnostunut naisen nautinnosta. Jos minulta kysytään toivoisin kumppanienkin käyvän koko kurssin.


Kaiken ytimessä matkallasi on kysymys siitä, arvostatko sinä itse omaa nautintoasi? Anna lupa itsellesi oppia uutta ja arvostaa jotain niin ihmeellistä, mikä sinulla jo on. Mennään jo, ihana!


❤️ -Marja


Mitä aiemmat osallistujat kertovat?

Aiemmin olen ajatellut, että vika on enemmän minussa. Minun liian suurissa haluissa ja vääristyneessä kehonkuvassa. Katsoessani kurssivideoita kyyneleet alkoivat valua poskillani ja jossain kohtaa jopa vollotin ääneen. Vaikka moni asia ja lähestymistapa oli tavallaan psykoterapian kautta tuttua, sain aivan uudenlaisen näkökulman tähän asiaan.

Nainen, 29v

Naiset ei oo tottunu saamaan huomioo. Mä kysyn mistä ne nauttii, miten ne haluaa et niitä kosketaan, miten ne haluaa et mä panen niitä. Sit ne ei uskalla puhua siitä, eikä läheskään aina edes tiedä mistä ne nauttii. Oman seksuaalisuuden ja halujen hyväksyntä vaatii sitä hyvää itsetuntoa. Siksi tää kurssi on niin hyvä, koska se oman nautinnon löytäminen vaatii sitä, että on sopivan itsekäs.

Bi-nainen, 27v

Koemme kurssin erittäin vahvana, jopa korvaamattomana tukena asioiden käsittelyssä. Pidämme erittäin ihmisläheisestä, stereotypiat roskiin heittävästä lähestymistavasta katsojaa/kuulijaa kohtaan. Lempeä mutta aktivoiva lähestymistapa antaa kaikkien tuntemuksien luvan tulla ja mennä, mikä tuo luottamusta käytännön harjoituksiin. Juuri minä voin tuntea näin ja samalla kokea olevani riittävä. Kurssi pohjustaa erittäin upealla tavalla sitä, että asioista on huomattavasti helpompi puhua ja kohdata ne yhdessä, syyllistymättä ja syyllistämättä.

Aviopari, nainen 42v & mies 44v

Parisuhteen kannalta kurssin käyminen yhdessä antaa upean mahdollisuuden löytää tie toisen lähelle, iholle ilman, että sen tarvitsee olla aina seksiä. Seksuaalisuuden ja seksin erottaminen toisistaan oli vapauttavaa. Toisen erilainen seksuaalisuus ei ole toiselta pois, vaan antaa rohkeasti kohdattuna paljon iloa ja rikkautta suhteeseen. Lähde rohkeasti löytämään oma nautintosi!

Aviopari, nainen 30v & mies 33v

Hankimme kurssin, koska koimme, että tarvitsimme apua puhumiseen ja halusimme tehdä jotain konkreettista asian eteen. Seksistä puhuminen on helpottunut ja molemmat voivat sanoa omista tarpeistaan ilman, että se tuntuisi töksäyttävältä. Suosittelen kurssia pareille, joilla on esim halujen eriparisuutta.

Nainen 30v

#

Miksi tämä kurssi?


Kuvittele, että olet seksuaaliterapiavastaanotollani....


Sinä olet nautintosi paras asiantuntija, mutta nautinto on silti hukassa tai kaipaat sitä lisää. Minä olen seksuaaliterapeuttina se, joka kysyy ne kysymykset, joita sinä et ole uskaltanut kysyä itseltä tai et ole osannut edes ajatella.


Olen salapoliisin lailla tutkinut kanssasi, mistä kiikastaa. Et ehkä ole vielä arvostanut riittävästi omaa nautintoasi tai et ole löytänyt sitä. Pohdimme yhdessä millaisissa hetkissä tai asioissa koet nautintoa. Annan sinulle ohjeita ja kysyn lisää, yhdessä voimme myös miettiä sopivia kotitehtäviä. Alat todennäköisesti kolmannen tai neljännen kerran jälkeen huomata muutoksia. Ehkä muutkin huomaavat, että jokin sinussa on muuttunut.


Ja sitten tulee se kerta, yleensä kymmenennen käynnin tienoilla, kun tulet luokseni, ja näen jo hymystäsi, että olet löytänyt sinussa olevan nautinnon.


Nyt tämä kaikki on sinulle tarjolla juuri siellä, missä oletkin. Ja minä kuljen rinnallasi verkkokurssilla, annan tehtäviä ja autan sinua matkallasi kohti nautintoasi.


Mitä verkkokurssi sisältää?

  • 3 tuntia 20 minuuttia videomateriaalia
  • 30 tehtävää
  • Videomateriaalit
  • Kirjallinen bonusmateriaali
  • Mobiilioptimoitu kurssi – opiskele missä & ja milloin haluat ja millä laitteella tahansa.
Osta täältä
#

Kenelle verkkokurssi on tarkoitettu?


Tämä verkkokurssi on kaikille naisille, on se sitten sukupuoli joka sinulle on syntymässä määritetty, tai ei - oma määrittelysi ratkaisee, sekä heidän kumppaneilleen ja jokaiselle naisen nautinnosta kiinnostuneelle. Kurssilla viitataan ajoittain kumppaniin tai joissain kohdissa heterosuhteeseen, mutta verkkokurssista hyötyvät niin naisparit, monisuhteissa, avoimissa suhteissa tai sinkkuina elävät. Terapiavastaanotollani olen tottunut kohtaamaan seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kirjon. Minulle jokainen ihminen on samanarvoinen, ja hän itse määrittelee itsensä.

Miksi tämä verkkokurssi on niin tärkeä?


Jokaisella naisella on mahdollisuus nautintoon. Nautinnon tiellä saattaa olla esteitä, joita ei ole tunnistanut tai joita et ole vain onnistunut poistamaan. Mutta kaiken ytimessä on kysymys siitä, arvostatko sinä itse omaa nautintoasi? Nautinto on sinussa – verkkokurssin avulla vien sinut terapiavastaanotoltani tutuilla menetelmillä kohti hetkeä, jolloin oivallat sen, miten voit löytää oman nautintosi. Eikä kumppaniakaan unohdeta! Teidät huomioidaan yhdessä, ja kurssistani on hyötyä tietenkin jokaiselle, joka on kiinnostunut naisen nautinnosta.

Mitä opin verkkokurssista?


Tutustun omaan seksuaalisuuteeni ja seksuaalihistoriaani. Tunnistan nautintoni esteitä ja opin tarkastelemaan niitä uusista näkökulmista. Saan työkaluja parempaan kommunikaatioon kumppanini tai kumppanieni kanssa. Ymmärrys seksuaalisuudesta elämänmittaisena matkana alkaa hahmottua ja haasteiden sijaan opin näkemään ne mahdollisuuksina. Mikä tärkeintä, opit ymmärtämään, miten arvokas sinun nautintosi on. <3

Miten verkkokurssi suoritetaan?


Verkkokurssin saat heti käyttöösi ja se on ostohetkestä alkaen voimassa YHDEN VUODEN AJAN. Kurssin voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä, siinä ei ole pakollista katselurakennetta eikä tiettyyn aikatauluun sidottuja osioita.

Milloin ja miten aktivoin kurssin alkamaan?


Kyseessä on verkkokurssi, jossa ajastukset lähtevät rullaamaan ostohetkestä alkaen (käyttöoikeutesi on yksi vuosi).

Saat sähköpostiisi kuitin ostoksesta sekä "näin kirjaudut kurssille" -viestin, jossa kiitetään ostoksesta ja joka sisältää linkin salasanan asettamiseksi. Ostotapahtuman yhteydessä asiakkaan kirjaama sähköposti rekisteröidään Campwiren ja kurssin kirjautumistunnukseksi ja tunnus odottaa vain salasanan asettamista.

Turvallisuussyistä salasanan asettamiseen tarkoitettu linkki on asetettu vanhenemaan n. muutamassa vuorokaudessa ja jos näin tapahtuu, asiakas voi noudattaa linkkiä napsauttaessaan ruudulla olevia ohjeita, jossa neuvotaan hyödyntämään "unohditko salasanasi" -toimintoa uuden linkin vastaanottamiseksi.

Sinulla on lupa nauttia!

30 päivän rahat takaisin TAKUU.

Jos et ole tyytyväinen verkkokurssiin, saat rahat takaisin täysimääräisenä.

Nautinto on Sinussa -
verkkokurssi

99

3 tuntia 20 minuuttia videomateriaalia 30 tehtävää Videomateriaalit Kirjallinen bonusmateriaali Mobiilioptimoitu kurssi Materiaali on käytössäsi 365 päivää kurssin ostohetkestä alkaen.