Tekisi mieli. Mutta muksut ovat hereillä. Onko pakko odottaa kymmeneen illalla? Ei välttämättä. Oletko valmis seikkailuun kumppanisi kanssa? Seksuaaliterapeuttina ja pienten lasten äitinä, koen että arjessa tarvitaan luovia ratkaisuja. Myös seksin saralla.

Lapsien mentyä nukkumaan tarvitsee usein oman hetken. Ja sitten kun on istunut sohvalle alkaa väsyttämään. Myös parittomat sukat ja tiskit huutelevat ainakin minulle iltaisin. Pikaseksi päivällä voi olla myös kompromissi, jos toinen haluaisi aamulla ja toinen illalla.

Aina ei kannata jäädä odottamaan täydellistä hetkeä rakastelulle. Nautintoon ei tarvita kynttilän valoa, romanttista musiikkia ja satiinilakanoita. Siihen riittää kun kohtaat salaoperaatio pikaseksissä rakkaasi lapsilta salaa keittiössä ja nostat hameen helmaa.

Hyvä strategia on kaikki kaikessa. Lisäksi tarvitaan tiimityötä ja pilkettä silmäkulmissa. Salaoperaatioon valmistautuminen on osa nautintoa. Mistä aloitetaan?

Tässä salaoperaation vaiheet:

1.Vapaapäivät ovat usein suotuisia tilaisuuksia pikaseksille.

2.Pienimpien lasten kohdalla kannattaa ehdottomasti hyödyntää päiväuniaikaa. Pyykit ja tiskit sikseen. Oma lounaskin voi odottaa.

3.Oikea oppinen harhautus on kaiken a ja o. Isompien lasten harhautuksessa ota käyttöön tv, dvd, älypuhelin tai tietokone. Anna katseltavaksi tai pelattavaksi, jotain mitä lapsi (tai lapset) rakastaa. Heidän olisi hyvä istua paikallaan ainakin vartti.

4.Kun virität lasten harhautusta, valmistele samalla mielessäsi itseäsi lähestyvään operaatioon. Nauti siitä, että olet kuin salaa syömässä karkkia hetken kuluttua. Voit herätellä seksuaalisuuttasi käymällä pikasuihkussa. Suihkun jälkeen voit laittaa alapäähän intiimihierontaöljyä päästäksesi tunnelmaan. Voit myös muistella lempifantasiaasi tai sipaisemalla korvan taakse lempituoksuasi.

5.Laita päällesi kivat vaatteet, joita ei tarvitse kokonaan riisua. Jos meinaatte jäädä kiinni kesken operaation, saat vaatteet päällesi helposti.

6.Etsikää sopiva paikka pikaseksille. Tärkeää on, että teitä ei voi yllättää liian helposti. Pitää olla hyvä näköyhteys, lukollinen ovi tai erityisen hyvä kuulo. Käyttäkää mielikuvitusta. Onko teillä esimerkiksi jumppamattoa? Sen saa levitettyä mihin vain. Myös hyvällä korkeudella olevat tasot kuten pöydät ja kodinkoneet kannattaa huomioida.

7.Ja itse asiaan. Nauttikaa toisistanne! Avuksi kannattaa ottaa vaikka loraus kookos- tai oliiviöljyä tai ihan tavallista liukuvoidetta.

8.Voi olla hyvä antaa toisen keskittyä nauttimaan enemmän ja toinen kuulostelee lapsia. Eli se joka tuottaa nautintoa myös kuulostelee. Ja sitten roolien vaihto. Muistakaa, että te molemmat olette vastuussa omasta nautinnostanne. Puhukaa murullenne, mitä tarvitsette juuri nyt nautintoonne. Ja yrittäkää silti olla mahdollisimman hiljaa.

9.Pikaseksin ei ole pakko olla yhdyntäseksiä. Se voi olla käsi-, suu- tai muilla tavoin tuotettua nautintoa toiselle. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa nauttia. Te olette tämän leffan tähdet.

10.Teidät saatetaan keskeyttää. ”Äiti, pissahätä!”  ”Isi, isiiiii toi ei anna mun kattoo…” Hengittäkää syvään ja hoitakaa tilanne. Toinen odottaa. Jos mahdollista yrittäkää jatkaa. Naurakaa. Nauru keventää tunnelmaa kummasti.

11.Kun pikaseksi on saatettu hekumalliseen loppuunsa molempien osalta on aika heittää ylävitoset. Te teitte sen. Suukko, silmänisku, halaus. Mahtavaa saitte todennäköisesti aimo annoksen energiaa päiväänne. Ja rakkaudellinen siteenne vahvistui taas.

12.Lopuksi lapset taas irti elektroniikasta tai jos lapset vielä nukkuu, niin nyt syömään, tekemään kotihommia tai itsekin nukkumaan. Ja päivä jatkuu.

Pikaseksi on usein mainettaan parempaa ja voi jopa yllättää. Ihan hyvä on lapsiperheessä minusta ainakin parempi kuin ei mitään.

P.s Kaikki edellä antamani ohjeet on tehty rikottaviksi nautinnon nimissä. Muistakaa pitää hauskaa!